Ziekte of ongeval in het buitenland

Niemand die eraan wil denken, maar soms gaat het mis op vakantie. Wat doet u als u ziek wordt op vakantie in het buitenland? En wat met een ongeval? Wie draait op voor de medische kosten?

Maak een afspraak

Reisbijstand

Met deze verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken als er zich een onvoorziene noodsituatie voordoet. De Reisbijstandsverzekering is een verzekering waarmee u onbezorgt reist, heel het jaar door en overal ter wereld. Bovendien kunt u zich ook bijkomend financieel beschermen door te kiezen voor de waarborgen annulering, bagage en ongevallen op reis.

Wat is verzekerd?

De Verzekering bijstand personen dekt hoofdzakelijk gezondheidsperikelen op reis: ziekte, ongeval, … en de ongemakken die daarmee gepaard gaan, zoals hospitalisatie, repatriëring, gedwongen verlengd verblijf, overkomst van familieleden, dringende hulp, … De medische kosten in het buitenland worden vergoed tot 500 000 euro per persoon. Bij keuze voor de VIP-formule worden de verzekerde bedragen verdubbeld.

U krijgt een snelle en professionele hulp, 24 uur per dag en het hele jaar rond en u geniet wereldwijd waarborg. Zelfs de communicatiekosten die u op verzoek van de verzekeraar maakt in het buitenland of die u worden aangerekend als u wordt gebeld, worden terugbetaald.

Wat is niet verzekerd?

Enkele belangrijke uitsluitingen:

  • Verwikkelingen bij zwangerschap na de zesde maand en bevallingskosten
  • Verwikkelingen of verergeringen van een bestaande ziekte als u de voorgeschreven behandeling niet hebt gevolgd
  • Betaalde of winstgevende sportbeoefening, trainingen inbegrepen
  • De deelname aan extreme outdooractiviteiten. Daarmee bedoelen we outdooractiviteiten waarbij de extreme omstandigheden of de moeilijkheidsgraad een potentieel levensgevaar inhouden zoals bv. basejumpen, heli-skiën, wrakduiken, …
  • Reizen die al een aanvang hebben genomen voor het sluiten van de verzekering

Hoe kunnen we u helpen? Neem contact op met uw AREGO specialist.

Uw voordelen

  • Ruime waarborgen
  • Wereldwijde dekking
  • Snelle en professionele hulp
  • Alle reizen verzekerd, het hele jaar door

Arego specialist

An Buteneers

Mail 011 46 20 25

Yves Bogers

Mail 011 46 20 29

Michelle Tielens

Mail 011 46 20 35

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!