Uw advocaat op kosten van uw verzekeraar

Onontbeerlijk? Neen. Verplicht? Ook niet. Maar de verzekering rechtsbijstand kan u wel heel wat kosten besparen bij een avontuur voor een rechtbank.

Maak een afspraak

Uitgebreide rechtsbijstandsverzekering

U bent misschien eerder gewoon om de rechtsbijstand te koppelen aan uw motorrijtuig en dan nog in geval van een ongeval. Er is meer. De rechtsbijstandsverzekering kan u ook helpen in allerlei juridische conflicten die zich kunnen voordoen in het dagelijkse leven, zowel met uw voertuig als in uw privéleven of in uw beroepsactiviteiten.

Een verzekering rechtsbijstand is niet verplicht, maar kan heel nuttig zijn. De nood aan een rechtsbijstandsverzekering stijgt voortdurend. Het biedt om verschillende redenen een oplossing…

  • Gespecialiseerde juristen zullen uw rechten met kennis van zaken en volharding verdedigen. Zij zullen veel geschillen minnelijk en dus sneller kunnen regelen.
  • De drempel of vrees om naar een advocaat en de rechtbank te stappen wordt laag.
  • U kunt voor een jaarlijkse vaste premie het geschillenrisico verzekeren om een optimale verdediging te krijgen.
  • De rechtsbijstandsverzekering biedt u de middelen om uw rechten te verdedigen. Het mogelijk dat uw tegenpartij financieel sterker is dan u, maar met een rechtsbijstandsverzekeringsmaatschappij achter de hand staat u financieel even sterk. Het kan dus geen strijdverhaal meer worden van de dwerg tegen een reus. U krijgt met uw gezin de middelen die nodig zijn om uw rechten tot het uiterste te verdedigen.

Een polis op maat

De volgende domeinen kunt u bijkomend beschermen: uw auto, uw woning, uw gezin en uw inkomen.

In overleg met u zorgen we bij AREGO voor uw rechtsbijstandsverzekering op maat van uw risico’s en wensen.

Doordenker

Juridische problemen en geschillen vergen veel energie, zowel fysiek asl psychisch. Veel mensen beginnen moedig aan de strijd uit overtuiging gelijk te krijgen. Gelijk halen is echter een heel andere zaak en kan erg lang aanslepen. Onderschat de stress die hiermee gepaard gaat niet. Bezin dus eer u begint en vooral, probeer deze stress te voorkomen.

Hoe kunnen we u helpen? Neem contact op met uw AREGO specialist.

Arego specialist

Tim Coumans

Mail 011 46 20 27

Joris Bergmans

Mail 0478 25 62 67

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!