Een absolute must

Meestal verloopt de afhandeling van een schadegeval feilloos, maar soms kunnen er problemen optreden. Een conflict of een juridisch geschil kan zware financiële gevolgen hebben. Ondersteuning bij alle juridische stappen die u onderneemt, met vergoeding van uw advocaats- en procedurekosten is daarom erg belangrijk.

Maak een afspraak

Rechtsbijstand auto

De kans dat u naar aanleiding van een ongeval in een discussie terechtkomt, is reëel. Stel dat u schade oploopt en de aansprakelijke wil of kan niet vergoeden. Of u hebt een geschil met de hersteller van uw auto. Of u wordt ten onrechte geverbaliseerd. Er zijn heel wat situaties waarbij juridische hulp en bijstand geen overbodige luxe zijn, zeker als het tot een dure gerechtelijke procedure komt. De verzekering Rechtsbijstand is aangewezen als aanvulling van de Verplichte Aansprakelijkheidsverzekering.

Dan staan AREGO en de rechtsbijstandsverzekeraar u met raad en daad bij. En we betalen alle kosten die daarvoor nodig zijn tot 100.000 Euro. Als blijkt dat de persoon die uw schade moet betalen geen geld heeft, dan vergoedt de rechtsbijstandsverzekeraar de schade tot 12.500 Euro.

Voor meer informatie, klik op volgende link.

Hoe kunnen we u helpen? Neem contact op met uw AREGO specialist.

De voordelen

  • Juridische hulp en bijstand
  • Vergoeding tot 100.000 Euro
  • Extra dekking

Arego specialist

An Buteneers

Mail 011 46 20 25

Lieve Vos

Mail 011 46 20 31

Yves Bogers

Mail 011 46 20 29

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!