Een last minute probleem?

Een vakantie die in het water valt. Niet alleen spijtig voor de gemiste vakantie, maar ook voor de kosten waarvoor u meestal moet opdraaien omdat u niet op reis kunt vertrekken of vervroegd moet terugkeren.

Maak een afspraak

Annuleringsverzekering

Wat met uw kosten aan de reissom die u geheel of gedeeltelijk verschuldigd blijft, de vergoeding die u moet betalen om de huur van het vakantieverblijf te annuleren, het verlies van vakantiedagen als u vroeger terugkeert, de kosten om tickets te herboeken, … Omdat die kosten hoog kunnen oplopen doet u er goed aan een annuleringsverzekering te sluiten die u de betaling waarborgt van de kosten die u niet kunt recupereren als u uw reis moet annuleren of vervroegd moet terugkeren wegens een van de beschreven gebeurtenissen.

Wat is verzekerd?

Met de Annuleringsverzekering worden de kosten terugbetaald die u niet kunt recupereren of extra moet maken als  u uw reis onverwacht moet annuleren of als u vervroegd moet terugkeren. De volgende gebeurtenissen zijn een geldige reden om uw reis te annuleren of vroegtijdig terug te keren:

  • Gezondheidsredenen zoals ziekte, ongeval, overlijden, …
  • Studies en werk: herexamen, ontslag, …
  • Overheid en reisformaliteiten: u wordt opgeroepen als jurylid, het Ministerie van Buitenlandse Zaken wijzigde het reisadvies na het boeken van de reis, …
  • Gemist vertrek van vliegtuig, boot of trein: onverwachte vertraging van het geboekte vervoer met minstens 48 uur, …
  • De annuleringsverzekering geldt wereldwijd

Wat is onder andere niet verzekerd?

Gebeurtenissen die u al kende toen u de reis boekte of de verzekering afsloot en die maken dat de annulering niet onverwacht is. Ook verwikkelingen of verergeringen van een bestaande ziekte die u kunt beschouwen als een normaal verloop van de ziekte en die gekend waren op het ogenblik dat u de reis boekte…

Onze waarborg

We vergoeden tot maximaal 12 500 euro per reis voor alle verzekerden samen. En bij keuze voor de VIP-formule worden de verzekerde bedragen zelfs verdubbeld. Of geniet van onze Plusgarantie. Het is onmogelijk om alle mogelijke situaties te beschrijven waarvoor een annulering gerechtvaardigd is. Daarom kunt u kiezen voor de extra zekerheid om iedere gebeurtenis te aanvaarden die niet beschreven werd en voor u een overmachtssituatie uitmaakt die volledig buiten uw wil ligt. Als u kiest voor onze Plusgarantie, moet u een eigen aandeel dragen in de verzekerde kosten van 25%.

De verzekering geldt voor reizen in de gehele wereld.

 

Hoe kunnen we u helpen? Neem contact op met uw AREGO specialist.

De voordelen

  • Wereldwijde dekking
  • De ruimste waarborgen
  • VIP-formule
  • Optie zakenreizen

Arego specialist

An Buteneers

Mail 011 46 20 25

Lieve Vos

Mail 011 46 20 31

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!