De Warmste Week 2022

Naar jaarlijkse gewoonte zet ons team zich ook dit jaar weer in voor De Warmste Week. De afgelopen jaren zijn verschillende acties de revue gepasseerd. Denk maar aan:

  • Onze Arego Challenge in 2018 waarbij we met het hele team 500 kilometer zwommen, fietsten of wandelden in 5 uur tijd.
  • De afvalopruimactie in 2019 waarbij we meer dan 500 kg vuilnis opruimden.
  • In 2020 verkochten we heetgebakken bloemen ten voordele van de zorggebruikers van Sint-Oda.
  • Tijdens onze actie van 2021 richtten we zelfs onze eigen bloemenwinkel op.

Arego vlamt mee tegen kansarmoede!

Dit jaar hebben we gekozen voor een actieve challenge waaraan iedereen kan deelnemen. Op 11 december 2022 organiseren we de Arego Walk For Life.

We voorzien 3 wandelroutes van verschillende afstanden: een kinder- en buggytoegankelijke tocht van 3 km, een wandeltocht van 6 km en een doorwinterde tocht van 10 km. De routes vertrekken vanuit OC De Vranken in Pelt. Er wordt een tussenstop voorzien aan de verlichte brandtoren van de Kolis waar je een warm drankje kan nuttigen in een sfeervol decor. Aan het eind van de wandeling kan je in OC De Vranken genieten van een lekker drankje, een hotdog en (kinder)animatie. Voor elk wat wils dus!

Nuttige informatie:

Waar:                OC De Vranken – Herent 122, 3910 Pelt
Wanneer:         11 december 2022
Vertrek:            Tussen 12u30 en 14u30
Prijs:                 5 euro voor het goede doel (vanaf 12 jaar)

Vrije gift welkom op BE46 7340 5691 2636.

De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week en hun projecten!

 

Ontdek hier de opbrengst van onze actie!
Dankjewel voor jullie steun!

Deel dit bericht

De Warmste Week 2023
Gepubliceerd op: 30 oktober 2023
Dit jaar zet ons team opnieuw de schouders onder een actie ten voordele van De Warmste Week en hun projecten. Arego vlamt mee voor een veilige plek voor elke jongere en elk kind! Maak je klaar om ‘KIEN’ te roepen en geweldige prijzen te winnen op onze kienavond! Noteer alvast vrijdag 8 december 2023 in je agenda. We onvangen jullie dan graag in Den Drossaerd. Meer informatie via ons Facebook evenement! Nuttige informatie: Waar:                Den Drossaerd - Parkstraat 21, 3900 Pelt Wanneer:         8 december 2023 Start:                 20u Doors:               19u Prijs kienkaarten: Kleine kaart:                 €2 (VVK)/ €3 (Kassa) Middelgrote kaart:      €6 (VVK)/ €7 (Kassa) Grote kaart:                  €10 (VVK)/ € 12 (Kassa) Bij aankoop van een grote kaart krijg je gratis een kleine kaart extra. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Vrije gift welkom op BE46 7340 5691 2636. De opbrengst gaat integraal naar De Warmste Week en hun projecten!   [contact-form-7 id="faec690" title="Inschrijvingsformulier"]
Vacature ingevuld
Gepubliceerd op: 28 februari 2023
Arego Pelt zoekt: Bediende administratieve ondersteuning (M/V) Taken en functie: Ben jij iemand die nauwkeurig werkt en met oog voor detail? Haal je er voldoening uit om anderen te ondersteunen in administratieve afhandeling van documenten? Houd je van sociale contacten met klanten en collega’s en kijk je er naar uit om klanten wegwijs te maken in de digitale kanalen van KBC zowel telefonisch als op kantoor? Dan heten we je graag welkom bij Arego! Profiel: Wij zoeken een kandidaat die bij voorkeur een diploma bachelor Bedrijfsmanagement of Communicatie behaalde of reeds ervaring heeft in een kantooromgeving met klantencontacten. Je ondersteunt zaakvoerders en collega’s intern met administratie en je staat ook in voor onthaal van klanten. Je zorgt voor het beheer van klantgegevens in onze computersystemen en helpt klanten met vragen: telefonische vragen, mails beantwoorden, het aannemen en verwerken van documenten bij ons op kantoor, … Aanbod: Wij bieden een marktconforme verloning met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. We werken van maandag tot en met woensdag van 08u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u, op donderdag tot 18u en op vrijdag tot 16u. Wie zijn wij? Bij Arego kom je terecht in een team van 15 personen waar iedereen houdt van een toffe sfeer en waar persoonlijke ontwikkeling prioritair is. Je kan rekenen op interne opleidingen en ondersteuning van je rechtstreekse collega’s met regelmatige overlegmomenten. Arego verzekeringen is een zelfstandig KBC verzekeringsagentschap met vestigingen te Pelt en Linde-Peer met mensen die verder kijken dan hun eigen bureau en achter de schermen op zoek gaan naar oplossingen en voordelen voor de klant. Want onze klanten mogen wakker liggen van de leuke dingen. Interesse? Herken je jezelf in bovenstaande en wil je werken in een topteam dichtbij en filevrij? Graag je motivatiebrief + cv per mail of schriftelijk: Arego verzekeringen t.a.v. An Buteneers De Koel 10 3900 Pelt an.buteneers@verz.kbc.be

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!